Heerlijk wonen in deze ruime gelijkvloerse villa met de mogelijkheid om tevens gasten te ontvangen in een tweede woning achter het huis?

Het huis ligt in een kleine villawijk vlakbij het karakteristiek middeleeuwse plaatsje Chassiers in de Zuid-Ardèche op een ruim perceel van 2.533 m². Het perceel grenst gedeeltelijk aan een bos en een olijfboomgaard. Het dubbele gastenverblijf bevindt zich achter de woning. Door de elektrische poort komt men in een mooi aangelegde tuin met zwembad en terrassen.

Men komt via de overdekte entree binnen in een ruime hal. Vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet en 4 slaapkamers. De slaapkamers zijn respectievelijk 13,6 m², 14,7 m² 16,8 m² en 15,0 m². De slaapkamer van 15 m² beschikt over een eigen badkamer met douche. Naast deze slaapkamer bevindt zicht nog een tweede zeer ruime badkamer van 19 m² met dubbele wastafel, douche en bidet. Er is voldoende ruimte voor het plaatsen van een sauna of jacuzzi.

Tevens komt u via de hal in de L-vormige living van 50 m² met een open keuken van 23 m².
Voor frisse avonden is er in de living een gezellige openhaard.


De keuken is volledig ingericht met een dubbele wasbak, keramische kookplaat, vaatwasser, multifunctionele oven, een magnetron/oven/grill en koelkast. In het midden van de keuken bevindt zich een eeteiland. Door het raam boven de aanrecht kijkt men uit over het terras en zwembad.

Naast de keuken ligt de ruime bijkeuken van 10 m² met aansluiting voor wasmachine, een aanrecht voorzien van spoelbak en veel bergruimte. Vanuit de bijkeuken komt u in de ruime inpandige garage met elektriciteit en wateraansluiting.

 In de keuken komt een deur uit op het voorterras. Een heerlijke plek waar al vroeg in het voorjaar en het late najaar van de zon kan worden genoten. Voor de echt warme dagen bieden de elektrische zonneschermen een schaduwrijke plek.
Vanaf dit op het zuiden gerichte voorterras (50 m²) heeft u een schitterend panoramisch uitzicht over het mediterrane landschap met in de verte de Mont Bouquet (bij Alès).
De ruime berging van 13 m² voor het tuinmeubilair geeft toegang tot twee kelders.

Het huis is goed geïsoleerd door middel van dakisolatie, spouwisolatie en dubbel glas,
De ramen, kozijnen en deuren zijn van onderhoudsarm kunststof met horren. De elektrisch bediende rolluiken maken het geheel compleet.

In de woonkamer/keuken, bijkeuken, hal, toilet en badkamers liggen lichte vloertegels.
Voor de slaapkamers is gekozen voor laminaat/parket. Door de drempelvrije vloeren en brede deuren is het huis ook geschikt voor minder valide mensen.

In de grote mooi aangelegde tuin ligt het zwembad van 5 x 10m. De kunststof overkapping zorgt ervoor dat het water al snel op temperatuur komt waardoor men al vroeg in het seizoen van het zwembad gebruik kan maken. Aan het zwembad ligt een ruim terras. Het geheel is omgeven door een afrastering volgens de voorgeschreven veiligheidseisen.

 

Gastenverblijven
Achter de woning bevinden zich de twee gastenverblijven van elk 50 m² geschikt voor 2 x 4 personen
De gastenverblijven bieden een comfortabel verblijf aan familie of vrienden maar zijn ook zeer geschikt om te worden verhuurd.
Beide goed geïsoleerde verblijven zijn compleet ingericht en bestaan uit een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers , apart toilet en een ruime badkamer met wastafel en douche.
Elk verblijf heeft een overdekt terras van 15 m² op het zuiden.

 

De vraagprijs voor deze moderne villa met gastenverblijven bedraagt € 495.000

Email: info@mysite.com

Tel: 123-456-7890

© 2023 by Gail Sharp | Realtor. Proudly created with Wix.com